En digital julehilsen til våre elever (og foresatte)

Julestemning i skogen

For noen har dette gitt en ekstra ro. Vi har kost oss med å nyte frilufts- og uteliv, andre igjen synes det har vært vanskelig å ikke kunne være så mye sammen med sine kjære.

Nå nærmer vi oss slutten på dette annerledesåret. Vi skal feire jul, men det blir i mindre format enn vanlig for de fleste. Vi tror likevel det blir fint. Vi skal feire et nytt år. Det blir også på en annerledes måte enn før med mindre nærvær av familie og venner.

Vi starter det nye året med å se et lys langt framme i tunnelen. Vaksiner er i ferd med å bli rullet ut i Norge og til resten av den rike verden. Naturen gir oss også noe å se fram til. Dag for dag blir det lysere tider. Når vi kommer til sommeren håper vi at ting roer seg ned og at vi igjen kan vende tilbake til et liv med mulighet til mer kontakt med andre mennesker. Vi tror likevel at dette har gjort noe med oss. Mange har nok hatt bedre tid til å reflektere over livet i denne tiden som har vært, over hva som er viktig for oss her i livet.

Dere elever er viktige for oss, og sammen med dere prøver vi å organisere skolehverdagen slik at dere har det best mulig her på skolen.

Vi takker for samarbeidet i 2020. Vi ønsker dere en kjempefin juleferie, en hyggelig julefeiring, og alt godt i det nye året 2021!