Sanert miljø

Transport til og fra skolen foregår i sanerte drosjer. Elever og lærere ved skolen skal være parfymefri og fri for røyklukt i klær. Dersom ansatte eller elever har vært i kontakt med dyr utenom skoletid, er det viktig at klærne blir vasket grundig før de brukes på skolen. Alle nye elever/foresatte vil få utdelt en liste over ikke tillatte matvarer. Følgende hovedmatvarer er ikke lov til å ha med på skolen: fisk og nøtter. Det er viktig at regler for sanering følges av alle, da enkelte elever er meget allergiske.

Ønsker du å besøke oss eller har et avtalt møte?

Fint om du da sørger for å ha klær som er rene for dyrehår, parfyme eller røyklukt. Unngå å bruke parfyme eller andre kosmetikkeartikler med sterk lukt denne dagen. Besøkende må bruke blå plastposer på yttersko, evnt benytte medbrakte innesko. Blå plastposer til skoene finner du i gangen innenfor hoveddøren.